Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Klantenservice | Retourneren

Retour procedure van uw webshopbestelling.

Is jouw bestelling bezorgd, maar wil je toch één (van de) product(en) retourneren? Dat kan binnen 14 dagen. Je krijgt je aankoopbedrag  dan binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waar de bestelling mee is betaald.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag excl verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,99  per pakket.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan  ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het onderstaande herroepingsformulier invullen en meesturen. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De 14 dagen termijn gaat lopen vanaf het moment dat u de bestelling hebt ontvangen. Als de 14e dag op een feestdag of in het weekeinde valt dan geld als einddatum de eerstvolgende werkdag.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb geen bon meer. Kan ik alsnog artikelen retourneren?

Ja, dat is mogelijk. Indien je een bestelling plaatst in onze webshop, kun je dit pakket alleen retour sturen  via ons retouradres en niet via de winkel terugbrengen.

Om redenen van gezondheid en/of hygiëne is het herroepingsrecht niet van toepassing
op (zelfzorg)geneesmiddelen, (baby)voedingsmiddelen, tandenborstels etc.

Hetzelfde geldt voor verzegelde producten die open zijn gemaakt zoals bijvoorbeeld make-up
artikelen.

Uitgangspunt is dat u bestelde producten mag gebruiken op een wijze zoals dat ook
gebruikelijk is bij aankoop in de winkel. U mag dus niet bijvoorbeeld een crème of parfum even
proberen. In de winkel zijn daarvoor veelal testers aanwezig. Heeft u niettemin een product
gebruikt dan behouden we ons het recht voor de retourzending te weigeren danwel een
waardevermindering toe te passen.

RETOUR ADRES: Etos Kloosterveen Rondgang 22 9408 MH Assen 

Kan ik meer info krijgen over het retourneren?

Ja dat kan. U kunt van ma-za tussen 9.00 en 18.00 bellen met onze klantenservice.

Telefoonnnumer:  0592 46 07 88.

Mailen kan ook: info@etoskloosterveen.nl

Herroepingsformulier

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@etoskloosterveen.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Hebt u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@etoskloosterveen.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Etos Franchise Assen
Tel:   0592-460788
Mail: info@etoskloosterveen.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Etos Kloosterveen.
Onze domeinnaam is https://etosdrogistonlineassen.nl
Ons vestigingsadres:
Rondgang 22
9408 MH ASSEN
KVK: 02329527
BTW: NL800583954B03

Herroepingsformulier

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.