Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

VASELINE

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

WAAROM IS HUIDGEZONDHEID BELANGRIJK?

Je huid is je eerstelijnsverdediging tegen de buitenwereld. De meeste vrouwen hydrateren hun gezicht dagelijks, maar minder dan de helft doet hetzelfde voor hun lichaam. Dat betekent dat ongeveer 95% van je huid verwaarloosd wordt. Het goede nieuws is dat het mogelijk is de huid gezonder te maken. Laten we beginnen.

Gezond zijn gaat over lichaamsbeweging, bewust eten... en HUIDVERZORGING

Ontdek waarom de zorg voor je huid net zo belangrijk is als alle andere manieren waarop je voor jezelf zorgt.

Als het om het voor onszelf zorgen gaat, weten we allemaal het belang van lichaamsbeweging, een gezond voedingspatroon en een goede nachtrust. Maar er is één aspect van welzijn waar mensen onvoldoende aandacht aan besteden: huidgezondheid. Lees verder voor feiten over een gezonde huid.

Wat is huidgezondheid? 

Op functioneel niveau betekent het dat je huid goed functioneert. Het betekent dat deze voldoende wordt gehydrateerd en daardoor in staat is je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Als je huid goed wordt verzorgd, heb je geen last van een droge huid. Een gezonde huid voelt aangenaam aan en ziet er mooi uit.

De voordelen van een gezonde huid:

 Een gezonde huid is je eerstelijnsverdediging.

De huid is het grootste orgaan van je lichaam, goed voor ongeveer 16% van je lichaamsgewicht. De belangrijkste functies zijn vocht vasthouden en slechte dingen buiten houden. De bovenste laag van de huid — ook bekend als het stratum corneum of hoornlaag — is ongeveer 40 micrometer dik, ofwel ongeveer de dikte van een dunne mensenhaar. In deze dunne toplaag beschermen huidcellen tegen infectie veroorzakende microben en bacteriën. De hoornlaag is echter ook zeer gevoelig voor droogte en beschadiging. Als de droogte te diep doordringt, worden de huidcellen beïnvloed, waardoor ze te zwak en onderontwikkeld zijn om je te beschermen tegen de buitenwereld.

Het is gezondheid die je kunt zien.

Het huidoppervlak weerspiegelt wat eronder gebeurt. Als huidcellen strak en stijf zijn, kan je huid gaan jeuken en voelt het oppervlak ongemakkelijk aan. Huidbeschadiging kan al dagen voordat je tekenen van droogheid ziet beginnen. Als droogte te diep in de huidlagen doordringt, kan het tot zichtbare beschadiging leiden zoals een schilferige of een geïrriteerde huid.

Huid is je metgezel voor het leven.

Als gevolg van natuurlijke vernieuwingsprocessen is de bovenste laag van je huid niet hetzelfde als toen je vijf jaar oud was en zelfs niet hetzelfde als een maand geleden. Huid verandert naarmate je ouder wordt. Van de zachte, gevoelige babyhuid tot adolescente vettigheid tot de drogere huid in latere jaren, je huid is er om je gedurende al die periodes te beschermen.

Net als lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon, is zorgen voor je huid een belangrijke factor bij het handhaven van de algehele gezondheid. Houd je huid gezond door regelmatig een hydraterende crème te gebruiken.

Body Creme, Body Spray, Body Gel en Body Lotion :

Axe Jecovitol RoC
Biodermal Jolen Sanex
Balneum Kneipp Sebamed
Bio-Oil Lovea Therme
Dove Louis Widmer Treets
Drs Leenarts Neutral  Vaseline
Etos Nivea Weleda
Gloria Vanderbilt Purol Zarqa
Inecto Palmers Overige
Dagcremes Nachtcremes Zonnebrand

Onze Merken voor Handen, Benen en Voeten:

Arkocaps >,  Artix >, Burt's Bees >,  Betadine >,  Bional >,  Bio Oil >,  Balneum >,  Bogena >, Biogaze >,  Canesten >,  Care Plus >,  Compeed >,  Desinfact >,  Daily Cosmetics >,  Dettol >, EndWarts>, Etos >, Excilor >, Epitact >,  Dove >,  Daktarin >,  Formule W >, Gehwol >,  Glycerona >,  Grahams >,  Heltiq >,  Herome >,  HDH Milk >,  Hansaplast >,  Jacob Hooy >,  Jecovitol >,  Jolen Creme >, Lamisil >,  Lovea Bio >,  Dr. Leenarts >,  Louis Widmer >,  Lucovitaal>,  Mycosan >, Naloc >, Nailner >,  Nestosyl >,  O'Keeffe's H >,  Palmers >, Purol >,  Remescar >,  RoC >,  Savon >,  Dr. Swaab >, Staudt >, Scholl >,  Soda Original >,  Treacle Moon >,  Treets >,  Thursday P. >, Unicura >, Veet >,  Vaseline >,  Vinolia >,  VSM >,  Wartner >,  Wortie >,  Weleda >,  Zarqa >, Overig >,  Webshop A-Z >

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.