Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

DOVE DEODORANT

Dove Deodorant spray beauty finish 150 ml

Dove Deodorant spray beauty finish 150 ml

Niet alleen beschermt Dove deodorant tot wel 48 uur bescherming,  de milde alcoholvrije formule met de combinatie van ¼ hydraterende crème geeft je in slechts drie dagen prachtig zachte en verzorgde oksels.
€ 6,35 € 3,18
BEKIJKEN

ALLE DOVE PRODUCTEN ►

Dove ging in 1957 in de VS van start met de lancering van de beauty zeep, met de gepatenteerde mix van milde reinigende bestanddelen en ¼ hydraterende crème. Bij Dove heeft hydratatie altijd centraal gestaan, en door haar beloftes waar te maken is Dove uitgegroeid naar een van ‘s werelds meest geliefde beautymerken. Vrouwen zijn altijd onze inspiratie geweest en al sinds het begin zetten we ons in voor de allerbeste verzorging voor alle vrouwen. In onze campagnes streven we ernaar om echte schoonheid een platform te geven. Dove gelooft in de schoonheid van elke persoon. Die schoonheid moet een bron van inspiratie en zelfvertrouwen zijn, en niet een reden voor onzekerheid. De missie van Dove is om vrouwen overal ter wereld te inspireren om een positieve relatie te ontwikkelen met hun uiterlijk en om het beste uit zichzelf te halen.

Al 60 jaar zet Dove zich ervoor in om de beperkte definitie van schoonheid te verbreden. Met de ‘Dove Real Beauty Pledge’ verklaart Dove om: 1. Vrouwen in al hun diversiteit eerlijk en met respect af te beelden. We laten vrouwen zien van verschillende leeftijden, typen, stijlen, maten, etnische achtergronden en met verschillende haarkleuren. 2. We beelden vrouwen af zoals ze in het echt zijn, zonder beeldmanipulatie, en alle beelden zijn goedgekeurd door de vrouwen zelf. 3. Via het Dove Self-Esteem Project jongeren te helpen met het creëren van een positief zelfbeeld en het zelfvertrouwen te vergroten.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.