Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

DE NIEUWE ETOS LUIER !

Hoera hij is er: de nieuwe Etos-luier!

We hebben onze luier vernieuwd en zijn er zelf al enorm fan van! Waarom? Omdat hij extra goed droog houdt, minder belastend voor het milieu is en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de nieuwe luier van Etos is dé luier voor jouw kindje!

De beste luier voor jouw kind

Als je een kindje krijgt, merk je snel genoeg: je bent nergens zonder een goede luier. Je zoekt de beste die je kindje droog houdt, die zacht voor kleine billetjes is en die comfortabel zit en goed aansluit. Want pas wanneer je jouw baby vrolijk ziet kraaien of jouw dreumes, peuter of kleuter vrij ziet bewegen en spelen, ben jij tevreden.

Je kunt jouw zoektocht naar dé luier, die ook nog betaalbaar is, nu staken want Etos presenteert je de beste, zachtste en leukste luier. Speciaal voor jouw schattigste en leukste!

VOORDEELPAKKEN ►

Waarom is de Etos-luier zo'n goede luier?

Vorig jaar verkoos De Consumentenbond onze luier tot beste luier in de categorie Eigen Merk. De luiers van Etos scoorden vooral op het onderdeel luieruitslag. Maar ook in kwaliteit blonken ze uit en dat voor een zacht prijsje. En nu hebben we ze nog verbeterd ook! Wat onze luiers zo goed maakt:

Magical Air Channels©
Het Magical Air Channel Systeem is een slimme nieuwe manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere vernieuwde Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat er lucht vrij kan circuleren in de luier. Ook wordt door die speciale kanalen de urine beter verspreid in de kern van de luier. Zo voorkom je een ‘propeffect’ wanneer deze meer gevuld raakt. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kind aan waardoor er minder kans is op lekken.


Extra zachte laag
De nieuwe luier van Etos heeft een extra zachte toplaag met reliëf. Deze specifieke 3D-structuur en de zachtheid van de bovenste laag maken hem daarom extra comfortabel voor kindjes om te dragen.
Vaak hebben alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis en de grotere maten een toplaag met vlakke structuur. Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!
 

Het EU Ecolabel
Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. We zijn er trots op dat onze luier nu het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers eco friendly zijn, dus geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Want je verdient als fabrikant pas dit EU Ecolabel als je voldoet aan hoge eisen en bepaalde chemische stoffen niet gebruikt. Kies je voor de nieuwe Etos luier, dan houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Onze eco-vriendelijke claims:

* Geen chloride
* Geen parfum
* Geen kleurstoffen (behalve de backsheet)
* Geen petroleum 
* Hypoallergeen
* Proefdiervrij
* Geen latex

Woezel & Pip voor alle leeftijden
Kindjes van twee jaar en ouder beleven hun universum heel anders dan newborns en baby’s. Daarom is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin niet een, maar twee belevingswerelden de hoofdrol spelen: het vertrouwde, maar vernieuwde Woezel & Pip voor alle avonturiers van twee jaar en ouder en het spiksplinternieuwe ‘Woezel & Pip Baby’. Teder, in zachte pasteltinten en met het liefste artwork. Voor de allerkleinsten in ons leven. Zo mogen Woezel & Pip vanaf de eerste dag van een nieuw leven mee groeien en onderdeel zijn van die bijzonder, eerste momenten.

VOORDEELPAKKEN ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.