Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

REVITALIFT | L'OREAL ANTI-RIMPEL

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur (HA) komt van nature voor in ons lichaam en vormt zelfs een van de belangrijkste bouwstenen. Het komt o.a. voor in ons bindweefsel en meer dan 50% van de totale hoeveelheid van HA is aanwezig in de huid.

Een prettige eigenschap van hyaluronzuur is dat het tot wel 1000 keer haar eigen gewicht aan water vast kan houden. Zo draagt het bij aan de hydratatie en elasticiteit van de huid om rimpels en verlies van volume van de huid tegen te gaan.

De hoeveelheid hyaluronzuur in de huid blijft min of meer constant, maar als we ouder worden verliest ze haar oplosbaarheid en is er minder HA om vocht vast te houden. Een dagcrème of serum met hyaluronzuur is een perfect anti-aging product om het verouderingsproces tegen te gaan.

Lees meer over hyaluronzuur

L'Oréal Paris eert Hyaluronzuur in de Revitalift Laser X3 en Revitalift Fillerproductlijnen die beiden rimpels tegengaan. Revitalift Filler gaat daarnaast volumeverlies van de huid tegen en Revitalift Laser X3 focust op het verstrakken van de kaaklijn en gezichtscontouren.

 
Age perfect L'Oreal Elnett Men Expert
Botanicals L'oreal Elvive  Nagellak
Casting creme  Lipstick  Oogschaduw
Colorista Gezichtsverzorging   Preference 
Deodorant  Make-up Botanicals 
Elnett  Mascara  Studio Line
Excellence Magic Retouch Stylista
Homepage L'Oreal   Revitalift

 

 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.